'Smoorverliefd' geselecteerd voor Filmfestival Hamburg

'Smoorverliefd' geselecteerd voor Filmfestival Hamburg De Vlaamse film 'Smoorverliefd' van Hilde Van Mieghem is geselecteerd voor de Eurovisuell competitie op het Filmfest Hamburg. In die categorie worden interessante en succesvolle Europese publieksfilms opgenomen. Dat laat het Vlaams Audiovisueel Fonds (VAF) weten.
'Smoorverliefd' ging in oktober vorig jaar in première op het Filmfestival van Gent. Daarna kwam de film nog aan bod op onder meer de Amerikaanse festivals van Palm Springs, New Port Beach en Indianapolis.

'Smoorverliefd', met onder meer Marie Vinck, Koen De Graeve en Veerle Dobbelaere, gaat over vijf samenwonende vrouwen die te maken krijgen met liefdesperikelen.

Na Berlijn is Hamburg het meest toonaangevende festival van Duitsland. De volledige samenstelling van de competities is nog niet bekend, dus mogelijk worden later nog andere Vlaamse films aan het programma toegevoegd. (belga/ddh)

Film ©2011 belga/ddh

Extra Info

Smoorverliefd! details

Smoorverliefd!De film vertelt het sprankelende verhaal van de amoureuze lotgevallen van vier vrouwen uit een herkenbare maar chaotische grappige familie. Het verhaal is gekruid met dramatische verwikkelingen waarin ieder die ooit verliefd was zichzelf zal herkennen.
Lees meer... »